Eljado Nederland

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Speelgoed online kopen.
Houten speelgoed heeft nog steeds heel veel vrienden.
De voordelen zijn legio en maken spelen met houten vormen maakt heel veel uit, het is warmer dan ijzer en het is vaak beter voelbaar. Belangrijk is voor elk kind dat het zich vanaf het begin motorisch kan ontwikkelen. Kijken vormt een opstapje voor aanraken en voelen, een eerste moment van spel en vaak volgt dan de emotie verpakt in het gekir van kleine vreugde kreetjes.
Zo gauw kleuren herkenbaar worden zullen ook de educatieve en onderhoudende elementen aan bod komen. Houten puzzels zijn vaak een volgende stap gevolgd door kleine monteerbare speel elementen of spelen met kant en klare speeldingen in huisjes of garages.
Natuurlijk zijn bij Eljado Nederland daarvoor kleine hulpmiddelen zoals een leeftijds-aanwijzing.
Voor de grotere kinderen hebben wij ook de indianen tenten zoals de Tipi in meerdere modellen. Tevens vind u in deze shop diverse verkleedkleren en speelhuizen.
Poppenwagens en hobbeldieren zijn een must voor onze kleine dames maar ook voor de heertjes hebben wij veel speeldingen en wij durven te denken dat ouders ’s avonds zelf aan het spelen slaan.
Veel plezier voor groot en klein.

 


  • : Eljado Nederland
  • : Detailhandel/winkel
  • : Lodewijk
  • : weth. Lindersstraat 97
  • : 5455 GK
  • : Wilbertoord
  • : 0646551100
  • : http://www.kidzspeeltijd.eljado.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Eljado Nederland Wilbertoord

Foto's van Eljado Nederland

Eljado Nederland Wilbertoord (img nr 1) Eljado Nederland Wilbertoord (img nr 2) Eljado Nederland Wilbertoord (img nr 3) Eljado Nederland Wilbertoord (img nr 4) Eljado Nederland Wilbertoord (img nr 5) Eljado Nederland Wilbertoord (img nr 6) Eljado Nederland Wilbertoord (img nr 7) Eljado Nederland Wilbertoord (img nr 8) Eljado Nederland Wilbertoord (img nr 9) Eljado Nederland Wilbertoord (img nr 10)

Reviews van Eljado Nederland

Er zijn nog geen reviews van Eljado Nederland .

Hier klikken