Finestra International

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Wij staan voor een hoge kwaliteit en dat merkt u als klant. Alleen het beste is goed genoeg. Glas is een geweldig product dat het verdient om met zorg behandeld te worden. Of het nu om scheepsramen, bedrijfspanden, of particuliere projecten gaat, u kunt ervan op aan dat de beste zorg aan uw glas wordt besteed.

Wanneer uw kostbare ruiten beschadigd zijn doordat er krassen op gekomen zijn, kan Finestra ervoor zorgen dat deze ruiten door middel van polijsttechnieken weer krasvrij worden. Bij diepe krassen zou er ook van slijptechnieken gebruik gemaakt kunnen worden. Ingeval er een beschermlaag aangebracht moet worden op een krasvrije ruit, biedt Finestra verschillende mogelijkheden. Zo zijn er folies die tegen beschadiging beschermen, maar kunt u ook kiezen voor een coating. Het voordeel van deze coating is dat de oppervlaktestructuur van het glazen oppervlak verbeterd wordt, zodat het veel gladder is en vuil zich niet aan het glas hecht. Dit zorgt voor een grotere helderheid en maakt het reinigen een stuk eenvoudiger. U zult meteen het voordeel van het eenvoudig schoonhouden ondervinden.

De drijvende kracht achter Finestra is Patrick Smid, een ijverige vakman met oog voor detail. Bij hem is uw glas echt in goede handen. Het gaat vooral om de kwaliteit van de geleverde diensten. Wanneer u Patrick aan het werk heeft gezien en het resultaat van de arbeid heeft kunnen bewonderen, zult u overtuigd zijn dat u al uw glasrenovatie en glasbescherming gerust aan hem kunt overlaten.

Er zijn u wereldwijd al vele klanten voorgegaan. Het werkgebied beperkt zich niet tot Nederland. Patrick heeft het glas op luxe jachten over de hele wereld behandeld. De klanten zijn zeer tevreden over het afgeleverde werk en vragen bij nieuwe schades of Patrick opnieuw kan komen om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Zo is hij al in o.a. Australiƫ, Singapore, Turkije, Frankrijk, Engeland, Spanje en Duitsland geweest en heeft vele kapiteins en superjacht-eigenaren, maar ook glasleveranciers en glasfabrikanten tevreden achtergelaten.
Bij Finestra geldt nog steeds dat de klant koning is. Uw wensen staan voorop, wij passen ons aan. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, maar u kunt ouderwetse kwaliteit verwachten. Het polijsten is een vak. Patrick heeft jarenlange ervaring en verstaat zijn vak. Bent u benieuwd wat Finestra voor u kan betekenen? Neem gerust contact op, dan staan wij u graag te woord en denken mee over de beste oplossing die op uw situatie van toepassing is.

 


  • : Finestra International
  • : Maritiem
  • : Patrick Smid
  • : Groenendries 45
  • : 4635SB
  • : Huijbergen
  • : 06-51503325
  • : http://www.finestra-international.com

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Finestra International Huijbergen

Foto's van Finestra International

Finestra International Huijbergen (img nr 1)

Reviews van Finestra International

Er zijn nog geen reviews van Finestra International .

Hier klikken