EurekaRecht

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

EurekaRecht wil juridische hulp voor eenieder toegankelijk, betaalbaar en begrijpelijk maken. Wij doen daarom niet mee aan de traditionele dienstverlening waarin de drempel hoog is, hoge uurtarieven gehanteerd worden en moeilijke taal gesproken/geschreven wordt. Dat is niet meer van deze tijd. Daarom bieden wij u hoogwaardig en vooral begrijpelijk juridisch advies, tegen zeer scherpe prijzen, aan.

Wij zijn er overigens niet alleen voor ondernemers, in het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor particulieren. Door het feit dat EurekaRecht beschikt over de juridische kennis en ervaring in combinatie met een oneindige passie voor het vak, is eenieder die beroep doet op onze diensten verzekerd van een advies of dienst op maat. Daarbij staat transparantie, betrouwbaarheid en begrijpelijke taal hoog in het vaandel.
EurekaRecht staat ook voor het empoweren van onze klanten daar waar het nodig en mogelijk is zodat u beter in staat bent de voor u gepaste keuzes te maken (of het nu gaat om risico’s in te dekken/problemen te voorkomen of om een bestaand probleem achteraf op te lossen).
U kunt bij ons terecht voor advies in de volgende (rechts)gebieden:
• Arbeidsrecht;
• Consumentenrecht;
• Contractenrecht
• Incasso;
• Strafrecht;
• Webwinkelrecht;

Het arbeidsrecht is een zeer breed en dynamisch rechtsgebied. Wanneer u een arbeidsovereenkomst aangaat begeeft u zich (al) op het terrein van het arbeidsrecht. In dat stadium kunnen er veel vragen op u afkomen. Denk daarbij aan een concurrentiebeding waar u het niet mee eens bent. Op het moment dat de arbeidsovereenkomst gesloten is kunnen er (ook) nog tal van andere problemen ontstaan. Voorbeelden daarvan zijn geschillen omtrent de verplichtingen tijdens ziekte, of een geschil omtrent het weigeren van het (structureel) overwerken.

Over het algemeen kunnen we een consument, bij het sluiten van een overeenkomst met een professionele partij, aanduiden als de ‘zwakkere partij’. Het consumentenrecht biedt daarom extra bescherming aan consumenten. Ondanks de vergaande wettelijke bescherming blijkt dat in de praktijk veel consumenten hun rechten niet kennen of niet weten hoe ze hun recht moeten halen.

Het contractenrecht staat ook wel bekend als het overeenkomstenrecht. Er bestaat veel contractsvrijheid op het gebied van het contractenrecht.

Er zijn tal van redenen te noemen waarom een debiteur niet voldoet aan zijn of haar betalingsverplichting. Voor u als ondernemer maakt de reden niet uit.

In het strafrecht vindt u regels terug waar burgers zich aan moeten houden. Dit vakgebied wordt verdeeld in enerzijds overtredingen en anderzijds misdrijven.

Als web winkelier moet u zich houden aan verschillende wetten en regels. Enkele voorbeelden daarvan zijn de Telecommunicatiewet, Burgerlijk Wetboek en de Wet koop op afstand. Voor u als web winkelier is het van belang om ervoor te zorgen dat uw webwinkel voldoet aan alle juridische eisen die daarvoor gesteld worden.

Uiteraard kunt u met vragen over andere (rechts)gebieden of met vragen waarbij een advocaat verplicht is, ook bij ons terecht. Samen met een breed netwerk aan juridische partners zullen wij ons inzetten om u van dienst te zijn.

Neem contact op met EurekaRecht om de mogelijkheden te bespreken. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen voor een vrijblijvende telefonische intake. Mogelijke vervolgstappen worden dan met u besproken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 085-3033714, of via ons mailadres: info@eurekarecht.nl

 


  • : EurekaRecht
  • : Juridisch
  • : Eureka Recht
  • : Bruijnings Ingenhoeslaan 101
  • : 2273KL
  • : Voorburg
  • : 0853033714
  • : http://www.eurekarecht.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van EurekaRecht

Er zijn nog geen reviews van EurekaRecht .

Hier klikken