De Schulden Adviseur & LC Financiële Coaching

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

ADVISEUR
Ik help (ex)ondernemers die in financieel zwaar weer verkeren. Dat doe ik op een onconventionele manier. Deze onconventionele aanpak schept duidelijkheid, scheelt tijd, en houdt het vernieuwing- en veranderingsproces overzichtelijk aan beide kanten. Geen dikke rapporten: de ondernemer spreekt, ik luister, samen komen we eruit en maken een plan. Ik ondersteun u met faciliteiten zoals reorganisatie in de administratie en budget coaching en als het nodig is schuldhulp in minnelijke regeling. Voor financiering en factorring spreek ik mijn netwerk aan, zo blijven de lijnen kort maar houden we reikwijdte om flexibel te reageren.

Ik ken de valkuilen waar ondernemers voor kunnen komen te staan, vanuit eigen jarenlange ondernemers ervaring maar ook van ervaring bij klanten. Ik ben iemand van de praktijk die heldere doelen stelt en resultaat wil boeken. Open en betrokken, maar ook nuchter en graag niet te formeel. Eindeloos vergaderen heeft geen zin en daar doe ik dus ook niet aan mee.

Als er wederzijds vertrouwen is, kunnen we samen veel bereiken, is dat er niet kunnen we beter stoppen. Bovendien wil ik mijn expertise en ervaring graag verbinden aan de uitkomst van de opdracht. Dat is een bewuste keuze om elke schijn van vrijblijvendheid te vermijden, de waarde van mijn werk wordt bepaald door het eindresultaat.

Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend advies, het heeft altijd een adviserende toon.

✉ info@deschuldenadviseur.nl

☏. 0252 706905
✆. 06 117 88 724

 


  • : De Schulden Adviseur & LC Financiële Coaching
  • : Advies/consultancy
  • : C. Vork
  • : Bizetstraat 13
  • : 2162vl
  • : Lisse
  • : 0252 706905
  • : http://www.deschuldenadviseur.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van De Schulden Adviseur & LC Financiële Coaching

Er zijn nog geen reviews van De Schulden Adviseur & LC Financiële Coaching .

Hier klikken