Warmtepomp Benelux BV

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Bent u van plan om een warmtepomp te kopen? U kunt er een al heel goedkoop kopen bij Warmtepomp Benelux BV. Hier vindt u volledige installaties, geothermische technieken, luchtpompen, hybride CV-ketels en warmtepompboiler. Oftewel alles wat u kunt krijgen op het gebied van duurzame verwarming van huis en sanitair vindt u bij Warmtepomp Benelux BV.

Een warmtepompboiler kopen? Dat is mogelijk. We verkopen verschillende hybride modellen voor verschillend gebruik. Zo kunt u een 100 liter, een 200 liter en een 300 liter variant goedkoop bij ons aanschaffen. Er zijn subsidies op verkrijgbaar van zo'n half duizend tot duizend euro. Het grootste type warmtepompboiler kunt u het beste kopen voor een gezin met vier personen. De andere twee versies zijn geschikt voor kleinere gezinnen of alleenstaanden afhankelijk van hun dagelijkse waterverbruik.

Om uw CV-ketel te ondersteunen kunt u een hybride warmtepomp kopen. Deze neemt de meeste functies over van de centrale verwarming en zorgt ervoor dat het sanitaire water en de huisverwarming zijn werk doet. Op dagen dat het lastiger is om energie uit de buitenlucht of ventilatielucht te halen kan de CV-ketel in werking worden gezet om het tijdelijk over te nemen. Op elk andere dag is werkt de hybride warmtepomp wel waarmee u flink op de energiekosten bespaart terwijl u op milieuvriendelijke wijze energie opwekt.

Dan zijn er nog de volledige warmtepomp systemen te koop die niet afhankelijk zijn van een boiler of een CV-ketel. Deze kunnen hitte uit de lucht onttrekken en afstaan aan de lucht binnenshuis. Een andere mogelijkheid is dat ze de hitte afstaan aan de waterkringloop van het huis. Zodoende kunnen ze de algehele functionaliteit van een centrale verwarming overnemen. De modellen die hiervoor verkrijgbaar zijn halen hun warmte uit de lucht, het grondwater of de grond zelf. Indien u zo'n handige milieuzuinige installatie wilt kopen, doe dat dan bij Warmtepomp Benelux BV.

 


  • : Warmtepomp Benelux BV
  • : Bouw/installatie/vastgoed
  • : Warmtepomp Benelux BV
  • : Zuiddiepjeskade 20
  • : 3077 WC
  • : Rotterdam
  • : 085 065 4660
  • : http://www.warmtepomp-bnl.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Warmtepomp Benelux BV

Er zijn nog geen reviews van Warmtepomp Benelux BV .

Hier klikken