YER VASTGOEDSERVICES

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Welkom bij YER Vastgoedservices .

YER Vastgoedservices is een allround onderhoudsbedrijf voor uw vastgoed voor zowel binnen als buiten. Met meer dan 20 jaar ervaring in het glas, houtrot en het vervangen van ramen, deuren en kozijnen en diverse renovaties zoals uw badkamer, toilet of uw keuken, zijn wij uw ideale partner voor de zorg van uw vastgoed.

YER Vastgoedservices werkt volledig digitaal door middel van digitale werkbonnen, dit is niet alleen beter voor het milieu maar zorgt er ook voor dat onze planning correct verloopt. Tevens kunt u bij de monteurs ten alle tijde met pin of creditcard betalen, zei hebben altijd een mobiele pin apparaat bij zich. Uiteraard kan op rekening ook altijd besproken worden.

YER Vastgoedservices is er voor u en uw vastgoed, of het nu gaat om het vervangen c.q. repareren van een enkele ruit, of het repareren van houtrot, of de renovatie van uw badkamer en/of wc, wij doen alles op het gebied van onderhoud en renovatie. Wij kunnen alles aan en werken volledig conform de NPR ( Nederlandse Praktijk Richtlijnen ) en NEN Normering en alleen met goedgekeurde ( CE EN/OF KOMO Keurmerk ) producten. YER Vastgoedservices staat voor services, kwaliteit, persoonlijkheid en gedegenheid. Wij zijn transparant en zullen altijd het beste advies geven inzake het vervangen van onderdelen en/of de reparatie daarvan. YER Vastgoedservices geeft daarom altijd 10 jaar garantie op al het isolatieglas en 5 jaar op al het houtrot, ramen, deuren en kozijnen en uiteraard geven wij op al onze renovatie werken garantie voor badkamers en toiletten is dit 2 jaar en alle overige werkzaamheden is dat in overleg.

 


  • : YER VASTGOEDSERVICES
  • : Bouw/installatie/vastgoed
  • : Jessica Verhoef
  • : Clavecimbellaan 46
  • : 2287 VW
  • : Rijswijk
  • : 0850603441
  • : http://www.yervastgoedservices.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van YER VASTGOEDSERVICES

Er zijn nog geen reviews van YER VASTGOEDSERVICES .

Hier klikken