ijzer,metalen & auto-onderdelen R. de Vries

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Al 7 jaar betrouwbaar adres voor bemiddeling en verkoop in nieuwe auto-onderdelen en gebruikte auto-onderdelen. Met ruim 16 jaar ervarinh in de automotive branche. Voor voorraden bieden wij zeer goeie prijzen die onder de gemiddelde waarde liggen zodat ook jullie bedrijf er baat bij heeft om meer producten te kopen met ook nog eens staffelkortingen op ieder product. Wij kunnen Meer dan 30 verschillende merken direct via de fabrikant leveren en uit rechtstreekse voorraden in nederland en andere landen u te bedienen. Zeer snelle afhandeling! Betaling op factuur mogelijk!

Ook bieden wij altijd de beste dagprijzen voor ferro en nonferro, ijzer en.metaalsoorten. is er iemand die aantoonbaar meer betaald op factuur dan passen wij het verschil direct bij ongeacht particulier of bedrijfsmatig. Nu ook inkoop van edelmetalen als: paladium, platina, zilver, goud (baren, munten, sloop of kapotte sierraden, antieke stukken van edelmetaal) maar ook andere soorten legeringen kunt u zo met foto aanbieden via telefoon/app of mail/sms . Er word u vrijblijvend een bod gedaan voor de aangeboden metalen. Bij inkoop word dit materiaal getest op puurheid/legering of het daadwerkelijk de juiste zuiverheid heeft. Dit betalen we dan contant uit of als u anders wil per bankoverschrijving o.i.d.

Ook repareren we voertuigen in de werkplaats in zwagerbosch. Vakkundige materialen en de benodigde kennis en precisie worden toegepast om u van de beste service en onderhoud/reparatie te voorzien. Uitleessoftware van foxwell elite pro. Diverse programmeringen. Levering van a en b merk onderdelen met korting en veel, veel meer!

Twijfel niet en beleef het zelf door direct contact op te nemen! U bent van harte welkom

 


  • : ijzer,metalen & auto-onderdelen R. de Vries
  • : Automotive
  • : RenĂ© de Vries
  • : Swaddepaed 8
  • : 9299 HP
  • : Zwagerbosch
  • : (+316)(0)645154
  • : http://https://www.rdvhandel.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

ijzer,metalen & auto-onderdelen R. de Vries Zwagerbosch

Foto's van ijzer,metalen & auto-onderdelen R. de Vries

ijzer,metalen & auto-onderdelen R. de Vries Zwagerbosch (img nr 1) ijzer,metalen & auto-onderdelen R. de Vries Zwagerbosch (img nr 2)

Reviews van ijzer,metalen & auto-onderdelen R. de Vries

Er zijn nog geen reviews van ijzer,metalen & auto-onderdelen R. de Vries .

Hier klikken