Rederij Loenen aan de Vecht

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Van 1 november tot 1 april 2021 varen we over we door de prachtige natuur van de Loosdrechtse Plassen. We vertrekken standaard vanuit de Porselijnhaven in Loosdrecht, 1231 NG, Oud Loosdrechtsedijk t/o 220. U kunt bij de haven parkeren.
Op verzoek kunnen wij u ook ophalen bij uw verblijf aan de Loosdrechste plassen indien mogelijk.
Vaartocht
Duur: De duur van de vaartocht is 2 uur.

Route: We varen langs de vele jachthavens en door de Drecht en komen langs het eiland Robinson Crusöe. Hier is een zeil opleidingscentrum voor lichamelijk gehandicapten. Even verderop kijk je je ogen uit bij verschillende monumentale landhuizen voordat we de natuur ingaan. Via de Kalverstraat met zijn bijzondere zomerwoningen komen we uit bij de oude trekgaten. Ontstaan in de tijd dat de plassen met de hand werden uit gegraven. Vervolgens varen we door de Muyeveldsche Wetering langs de westkant van de plassen terug naar het beginpunt.

Vertrektijd: U bepaalt zelf de vertrektijd. Deze moet liggen tussen 11.00 uur en 18.30 uur. Zodra u in de agenda het arrangement en het aantal personen heeft ingevuld, ziet u de beschikbare vertrektijden waar u een keuze uit kunt maken.

Catering: De vaartochten zijn inclusief catering en te bestellen vanaf € 27,50 p.p.

Corona: Wij respecteren alle maatregelen omtrent het indammen van het corona virus en hebben o.a. mondkapjes en handgel aan boord. Momenteel is het zo dat wij met 1 groep bestaande uit huisgenoten mogen varen maar kijk op onze site voor de actuele stand van zaken.

 


  • : Rederij Loenen aan de Vecht
  • : Horeca/recreatie/reizen
  • : Eric Ouwehand
  • : Porselijnhaven 220
  • : 1231 NG
  • : Loosdrecht
  • : 0294244001
  • : http://rederijloenenaandevecht.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Rederij Loenen aan de Vecht Loosdrecht

Foto's van Rederij Loenen aan de Vecht

Rederij Loenen aan de Vecht Loosdrecht (img nr 1) Rederij Loenen aan de Vecht Loosdrecht (img nr 2) Rederij Loenen aan de Vecht Loosdrecht (img nr 3) Rederij Loenen aan de Vecht Loosdrecht (img nr 4) Rederij Loenen aan de Vecht Loosdrecht (img nr 5)

Reviews van Rederij Loenen aan de Vecht

Er zijn nog geen reviews van Rederij Loenen aan de Vecht .

Hier klikken