Burn Out behandeling Schiedam

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Burn-out behandeling Schiedam
ik ga tijdens de behandeling samen met jou op zoek naar de factoren die ertoe hebben geleid dat er een burn-out is ontstaan. Dit doen wij door te onderzoeken wanneer er spanning en vermoeidheid optreedt bij jou: wanneer, hoe vaak en hoe erg?
jij kan bijvoorbeeld vaak gedachten hebben als ; ik moet hard werken, anders zijn anderen niet tevreden over mij. Dit worden ook wel disfunctionele gedachten
naast het zoeken van factoren bij jou zelf, onderzoeken we ook jouw leefomgeving zoals jouw werk, jouw gezin en eventueel jouw relatie.
daarbij gaat het om dingen als; vaak overwerken, geen fijne werksfeer etc. Jij moet zelf leren om inspanningen te doseren en genoeg korte pauzes te nemen. Daarnaast moet jij ook leren aan te voelen wanneer er teveel inspanning geleverd wordt. Dit wordt gedaan door verschillende ontspanningsoefeningen (lichaamsgericht). Daarnaast wordt er gezorgd voor natuurlijke ontspanning door bijvoorbeeld te wandelen. Dit wordt afgewisseld met inspanning.
wanneer de energiebalans weer aangevuld is, volgt er een toename van activiteiten. Hierbij is het belangrijk dat je niet teveel op jou neemt waardoor er teveel op jou afkomt. Belangrijk is om te gaan voelen wanneer er een grens bereikt is, en dat jij dat dan ook aangeeft.

 


Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Burn Out behandeling Schiedam

Er zijn nog geen reviews van Burn Out behandeling Schiedam .

Hier klikken