DR BudgetCoach

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Ik hoef niet te zwemmen in het geld, pootjebaden is al genoeg.

Door mijn lange werkervaring als medewerker Inkomen bij een gemeente kwam ik er achter dat er veel mensen met of zonder uitkering moeite hebben om rond te komen met hun maandelijkse inkomen. Door mijn behoefte om mensen te gaan helpen ben ik naast mijn parttime werk verschillende opleidingen gaan volgen. Hierdoor ben ik nu in staat om met mijn kennis mensen te helpen/coachen zodat hun administratie weer overzichtelijk wordt en de rode cijfers eind van de maand verleden tijd zijn.

De laatste jaren komt het steeds vaker voor dat mensen het overzicht kwijt zijn over hun financiƫle administratie. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals scheiding, baanverlies, overlijden, minder inkomsten terwijl de vaste lasten hetzelfde blijven enz. Maar ook overbesteding is iets wat je de laatste jaren meer ziet. Dit komt vaak voor bij jongeren en jonge gezinnen. Het boven je stand leven kan erg uit de hand lopen als er geen overzicht meer is.

Het blijkt dus voor veel mensen dat het lastig is om de post te openen, de rekeningen te betalen en er een goede administratie op na te houden.

Een budgetcoach kan u hiermee helpen. Ik ga met u om de tafel zitten om inzicht te krijgen in de hulpvraag. Misschien bent u geholpen met een eenmalig adviesgesprek maar het kan ook zijn dat u een langer durend traject nodig heeft. In het 2e gesprek worden er doelen gesteld en een plan van aanpak gemaakt. Samen kijken we naar de haalbare mogelijkheden. Alles hoe u het wenst in uw vertrouwede omgeving.

Een budgetcoach kan ook uitkomst bieden als u net uit de schuldhulpverlening komt of als de bewindvoering is gestopt. Zo staat u er niet gelijk alleen voor.

De kosten voor een budgetcoach worden meegenomen in uw budget, wat zich vaak al snel terugverdient. Ook na de begeleiding ben ik nog kosteloos 3 maanden bereikbaar voor hulp per email of telefonisch.
Zo zorgen we ervoor dat de stabiele situatie ook in de toekomst blijft bestaan.

Bent u nieuwsgierig geworden, neem dan een kijkje op mijn website www.drbudgetcoach.nl

 


  • : DR BudgetCoach
  • : Zakelijke dienstverlening
  • : Danielle Ras
  • : Ambulant
  • : 3171pt
  • : Poortugaal
  • : 06-23002992
  • : http://www.drbudgetcoach.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

DR BudgetCoach Poortugaal

Foto's van DR BudgetCoach

DR BudgetCoach Poortugaal (img nr 1) DR BudgetCoach Poortugaal (img nr 2)

Reviews van DR BudgetCoach

Er zijn nog geen reviews van DR BudgetCoach .