Zonnepanelen Friesland

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Het bedrijf Zonnepanelen Friesland is gespecialiseerd in zonne-energie en het plaatsen van zonnepanelen. Het hoofdkantoor is gevestigd in de provincie Friesland in de stad Heerenveen. Het bedrijf is opgericht door Robert Wilbrink. Voordat hij begon met het bedrijf heeft hij jarenlang ervaring opgedaan als professioneel zonnepanelen installateur en adviseur.

Deze jarenlange ervaring wordt in het bedrijf doorgegeven aan de werknemers. Hierdoor is alle benodigde kennis aanwezig om hoogwaardige zonnepanelen op professionele wijze te installeren. De installatie wordt uitgevoerd door goed getrainde en gecertificeerde zonnepanelen installateurs. Een kwalitatieve installatie is belangrijk om de levensduur van de installatie en de zonnepanelen te kunnen garanderen.

De pv panelen moeten stevig en solide gemonteerd worden, zodat ze niet loskomen of beschadigd raken tijdens harde windstoten. Hiernaast wordt uitsluitend gewerkt met A-klasse zonnepanelen met een hoge stroomopbrengst en een lange levensduur. Zo kunt u als klant extra lang genieten van een hoge stroomopbrengst en gratis groene energie.

Zonnepanelen Friesland begint altijd met een vrijblijvend adviesgesprek op maat. Hierbij komt één van de regionale adviseurs langs op locatie bij de klant. Voordat ze langskomen scannen ze het dak met een speciale software. Op basis van de scan ontvangen ze verschillende gegevens zoals de helling van uw dak en de stand ten opzichte van de zon.

Ze houden rekening met de eventuele schaduwval door bomen of andere hoge gebouwen. Hiernaast kunnen ze op afstand alle dakramen en eventuele schoorstenen in kaart brengen. Op basis van de grote van uw dak en obstructies wordt bepaald hoeveel zonnepanelen er gelegd kunnen worden. Als u een groot dak heeft dan weet u natuurlijk dat er voldoende ruimte is. Maar bij de kleinere daken kan het er vaak nog om spannen.

De regionale adviseurs nemen het adviesrapport mee naar de klant. Hier wordt ruim de tijd genomen om alle bevindingen met de klant door te nemen. Alle vragen worden beantwoord, zodat na afloop alles duidelijk is. De klant ontvangt gegevens zoals de stroomopbrengst, opbrengst in geld, terugverdientijd, levensduur, milieubesparing en het benodigde type en merk zonnepanelen.

Wanneer er schaduw op het dak valt moet er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met parallel geschakelde zonnepanelen. Dit is duurder, maar zorgt ervoor dat niet alle zonnepanelen minder presteren, wanneer er schaduw valt op één paneel.

Wilt u graag zonnepanelen in Friesland laten plaatsen? Vraag dan een offerte aan bij dit bedrijf.

 


  • : Zonnepanelen Friesland
  • : Bouw/installatie/vastgoed
  • : Robert Wilbrink
  • : Het Meer 58G
  • : 8448 GK
  • : Heerenveen
  • : 0513 20 12 49
  • : http://www.zonnepanelenfriesland.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Schrijf een review

U dients eerst in te loggen voordat u een review kan plaatsen. Als u hier voor het eerst bent, kunt u zich hier registreren, of klik hier om u in te loggen.

Reviews van Zonnepanelen Friesland

Er zijn nog geen reviews van Zonnepanelen Friesland .