Shadow Security B.V.

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Shadow Security is een professioneel beveiligingsbedrijf van middelgrote omvang en actief door heel Nederland met een focus op de Randstad.

Beveiligingsbedrijf Shadow Security biedt verschillende soorten diensten voor haar klanten. Deze diensten worden geheel afgestemd op de specifieke beveiligingsbehoefte van uw onderneming en op maat aangeboden, waardoor u bij ons altijd aan het juiste adres bent. Beveiligingsbedrijf Shadow Security heeft door haar ruime aanbod en jarenlange ervaring aan beveiligingsdiensten een beveiligingsoplossing voor iedere onderneming of evenement.

Denkt u bijvoorbeeld eens aan objectbeveiliging voor uw bedrijfspand of evenementenbeveiliging voor uw bedrijfsfeesten. Maar ook winkelbeveiliging, ad-hoc beveiliging, mobiele surveillance, alarmopvolging, bouwbewaking, schoolbeveiliging, havenbeveiliging, hotelbeveiliging, wijkpreventie, horecabeveiliging, geld- en waardetransport, collectieve beveiliging, hondenbewaking, verkeersregelaars, straatcoaches, huismeesters en receptiediensten vallen binnen onze portefeuille.

De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security. Deze worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort opdracht. Zij zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het verlenen van beveiligingswerkzaamheden. De juiste match tussen onze beveiligingsmedewerkers en uw onderneming, zorgen voor een optimale beveiliging en bewaking.

Beveiligingsbedrijf Shadow Security kenmerkt zich door doeltreffendheid, adequaatheid en onderscheidt zich van andere aanbieders door haar stipte werkwijze en een professionele houding. Beveiligingsbedrijf Shadow Security is er voor de veiligheid van personen en goederen.

Kennismaken?
Als u meer wilt weten over de diensten van beveiligingsbedrijf Shadow Security en u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie neemt u contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte aanvraagformulier.

 


  • : Shadow Security B.V.
  • : Zakelijke dienstverlening
  • : E.Metin
  • : Sluispolderweg 15 P
  • : 1505 HJ
  • : Zaandam
  • : 075 6151729
  • : http://shadow-security.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Shadow Security B.V.

Er zijn nog geen reviews van Shadow Security B.V. .

Hier klikken