NanoProf's Holland

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

NanoProf's Holland is gevestigd in Delft, Zuid-Holland.

Wij van NanoProf's Holland zijn sinds 1998 actief als èèn van de eerste applicatie bedrijven in europa met originele en destijds chemische nanocoatings. Samen met U gaan we de wereld duurzamer maken met onze zeer unieke maar vooral biologische nanocoatings.

👉 Wij beschermen hout, steen, glas, metaal, beton, boot/scheepsrompen, windmolens zowel op land dan wel op zee en nog veel meer.. Informeer er naar! 

Wij zijn altijd enthousiast en gepassioneerd in alles wat we doen, we denken mee met klanten om een optimaal resultaat te halen en gaan uitdagingen niet uit de weg. Wij zijn open en eerlijk: What you see is what you get, Als wij onze kennis kunnen delen met onze klanten zullen wij dat zeker niet laten.

👉 Wij zijn NanoProf's Holland, hét juiste adres als het om duurzaam beschermen gaat.

NanoProf's Holland is een maatschappelijk verantwoordelijke onderneming dat zich gespecialiseerd heeft in het aanbrengen van zeer duurzame maar vooral 100% biologisch afbreekbare nanocoatings zo ook het aanbrengen van de meest innovatieve antifouling wrap om zo uw mooie boot aan de onderkant te beschermen tegen aangroei.

👉 De doeleinden zijn eindeloos.

Een wereldwijde distributienetwerk naar 32 landen valt ook binnen onze core business. 

U wilt toch ook uw eigendommen duurzaam beschermen? en tegelijkertijd een kostenbesparing creeeren..!! Denk aan uw mooie boot of uw natuurstenenvloer, Maar denk ook aan uw sanitaire voorzieningen, zwembad, keuken, zo ook voor  betonnen vloeren/wanden, gevels en vloerdelen, glazen gevelplaten, voertuigen, bruggen, viaducten, straatmeubilair en wat u zich nog meer kunt voorstellen wij komen het behandelen. 

 


  • : NanoProf's Holland
  • : Techniek/industrie
  • : S. van Soest
  • : Sumatrastraat 18
  • : 2612 AM
  • : Delft
  • : 0343-234567
  • : http://https://www.nanoprofs.com

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

NanoProf's Holland Delft

Foto's van NanoProf's Holland

NanoProf's Holland Delft (img nr 1) NanoProf's Holland Delft (img nr 2) NanoProf's Holland Delft (img nr 3) NanoProf's Holland Delft (img nr 4) NanoProf's Holland Delft (img nr 5) NanoProf's Holland Delft (img nr 6) NanoProf's Holland Delft (img nr 7)

Reviews van NanoProf's Holland

Er zijn nog geen reviews van NanoProf's Holland .

Hier klikken