Voegbedrijf Noord

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Voegbedrijf Noord is gevestigd in Gieten aan de Bloemakkers 3b. Vanuit Drenthe voorzien wij de Noordelijk provincies van hoge kwaliteit voegwerkzaamheden met korte wachttijden. Onze regionale adviseurs zijn op de hooge van de laatste innovaties en subsidie mogelijkheden in de markt en adviseren u hier graag over. Het gehele advies, inclusief adviesrapport op maat is geheel vrijblijvend.

Als voegbedrijf zijn wij actief in de provincie Groningen, Drenthe en Friesland. Onze kracht ligt in onze regionale betrokkenheid en daar zullen wij altijd trouw aan blijven. Wij zijn als bedrijf in staat om onze dienst snel en met hoge kwaliteit te leveren. Dit is enkel mogelijk door de afstanden kort te houden en te werken met mensen uit de omgeving.

Al onze voegspecialisten genieten een interne opleiding waar ze getraind worden om te werken conform wet en regelgeving. Door middel van uitgebreide training leren ze professioneel voegwerk af te leveren. Want ze moeten wel kunnen voldoen aan de kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn. Onze voegspecialisten gaan pas weg op het moment dat u tevreden bent.

In tegenstelling tot vele andere bedrijven, leiden wij in razendsnel tempo nieuwe mensen op. Het is dan ook ons doel om het zware tekort aan vakkundige voegers in Groningen en Drenthe op te lossen. Wij merken dat sommige huishoudens wel maanden tot jaren moeten wachten tot ze aan de beurt zijn. Het balans tussen aanbod en vraag is ver te zoeken en wij dragen graag ons steentje bij. Wij zorgen ervoor dat de Groningse en Drenthse jeugd een echte passie ontwikkelt voor het vak voegen. Voegen is ons vak en dit kunnen we als geen ander.

Wanneer de voegen van uw gevel niet vroegtijdig herstelt worden of opnieuw gevoegd worden. Dan zal de blik en het aanzien van de gevel vergaan. De voegen verliezen hun glans en hun mooie eentoon in kleur en brokkelen af en beginnen van kleur te veranderen. Dit is niet goed voor het aanzien van uw woning of kantoorpand en ook niet voor de wijk. Wilt u dit op korte termijn laten herstellen? Kies dan voegbedrijf Noord als voegbedrijf in Groningen en Drenthe!

 


  • : Voegbedrijf Noord
  • : Bouw/installatie/vastgoed
  • : CornĂ© Quartel
  • : Bloemakkers, 3b
  • : 9461GX
  • : Gieten
  • : 0592 70 02 33
  • : http:///voegbedrijfnoord.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Voegbedrijf Noord Gieten

Foto's van Voegbedrijf Noord

Voegbedrijf Noord Gieten (img nr 1) Voegbedrijf Noord Gieten (img nr 2) Voegbedrijf Noord Gieten (img nr 3) Voegbedrijf Noord Gieten (img nr 4) Voegbedrijf Noord Gieten (img nr 5) Voegbedrijf Noord Gieten (img nr 6) Voegbedrijf Noord Gieten (img nr 7) Voegbedrijf Noord Gieten (img nr 8)

Schrijf een review

U dients eerst in te loggen voordat u een review kan plaatsen. Als u hier voor het eerst bent, kunt u zich hier registreren, of klik hier om u in te loggen.

Reviews van Voegbedrijf Noord

Er zijn nog geen reviews van Voegbedrijf Noord .

Hier klikken