Uw Aandacht Onze Zorg

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Uw Aandacht Onze Zorg is een gecertificeerd zorgservicebureau wat zowel werkzaam is voor de zorg behoevende als de uitvoerende zorgmedewerkers. Het bedrijf is gespecialiseerd in particuliere zorg en particuliere thuiszorg. Maar functioneert ook als detacherings- of bemiddelingsbureau voor zorgmedewerkers die graag in loondienst willen werken of juist als ZZP'er aan de slag willen.

De zorgmedewerkers komen langs aan huis om zorg te leveren, maar kunnen ook zorg verlenen in zorginstellingen. Uw Aandacht Onze Zorg, ook wel UAOZ, levert een breed zorgaanbod. Zo kunnen zorg behoevende gebruik maken 24-uurs zorg. Met deze vorm van zorg zal er 24 uur per dag een vakkundig en gedreven zorgmedewerker aanwezig zijn om de client te verzorgen.

Hiernaast wordt er nachtzorg geboden. Waaknachten worden aangeboden wanneer er sprake is van intensieve nachtzorg. Dit houdt in dat de zorgverlener de hele nacht wakker blijft. Hiernaast hebben we ook slaapdiensten, dit betreft over het algemeen de lichtere variant van nachtzorg.

Daarnaast bieden ze 12-uurs zorg en 3-uurs zorg. Het voordeel bij dit bedrijf is dan ook dat er al persoonlijke zorg op maat geleverd wordt vanaf 3 aaneensluitende uren.

Maar ook voor lichtere vormen van zorg, zoals zorgverlening, verpleging en begeleiding is een groot team van specialisten beschikbaar. Het voordeel is dat u niet heeft te kampen met extreem lange wachttijden. Sterker nog, als u vandaag belt, kunnen ze morgen voor u aan de slag.

Dit geldt ook voor mantelzorgondersteuning. Soms heb je als mantelzorger ook gewoon wat tijd voor jezelf nodig. Zodat je kunt opladen om weer met volle energie mantelzorg te bieden. Wij bieden professionele mantelzorgondersteuning en begeleiding, uitgevoerd door getrainde professionals. Iemand die niet alleen de zorg behoevende ondersteund, maar ook jou. Want jij doet zal zoveel als mantelzorger.

Uw Aandacht Onze Zorg heeft vele verschillende zorg specialismes in huis. Waardoor u altijd de juiste zorg kunt krijgen die u verdient. Op het gebied van zorg en dienstverlening zijn ze beschikbaar voor particuliere ouderenzorg, dementiezorg, terminale thuiszorg, nachtzorg terminale zorg, palliatieve zorg en thuiszorg na een operatie. Heeft u over het algemeen iemand nodig om het huishouden te doen? Geen probleem. Huishouden en zorg kunnen eenvoudig gecombineerd worden.

Op basis van het zorgzwaartepakket wat u heeft toebedeeld gekregen, wordt bepaald welk vorm van zorg voor u vergoed wordt. Hiermee krijgt u de zorg die u nodig heeft vergoed in de reguliere zorg. Maar u kunt dit budget ook omzetten naar een persoons gebonden budget ook wel een pgb genoemd. Dan ontvangt u het bedrag zelf en kunt u hiermee particuliere thuiszorg en zorg naar wens inkopen. Het voordeel van de particuliere thuiszorg is dat de zorgverlener ruim baan en tijd krijgt om de zorgbehoevende te helpen. In de reguliere thuiszorg merken we dat de tijd die een zorgverlener daadwerkelijk krijgt om zorg te verlenen onder druk komt te staan. Merkt u dit ook? Neem dan een persoonsgebonden budget en neem eens contact op met Uw Aandacht Onze Zorg.

 


  • : Uw Aandacht Onze Zorg
  • : Gezondheids/welzijn sector
  • : Joke van Herk
  • : Belle van Zuylenlaan 5-3
  • : 4105 JX
  • : Culemborg
  • : 0418 648034
  • : http://uwaandachtonzezorg.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Uw Aandacht Onze Zorg

Er zijn nog geen reviews van Uw Aandacht Onze Zorg .

Hier klikken